Libër Gatimin E Lebve (Paperback)

Libër Gatimin E Lebve By Marjeta Lala Cover Image
$44.98
Not Available In-Store - Usually Ships from Warehouse in 1-5 Days

Description


Mir se vini n bot n e mrekullueshme t qiqrave - nj superushqim i gjithansh m q sht shijuar p r shekuj n t gjith kulturat dhe kuzhinat.
N k t lib r gatimi, ne nisim nj aventur kulinare q feston potencialin e jasht zakonsh m t qiqrave, duke ju ofruar nj thesar recetash q do t revolucionarizojn m nyr n se si gatuani dhe hani. Qiqrat, t njohura edhe si fasule garbanzo, jan jo vet m t pasura me l nd ushqyese, por edhe tep r t adaptueshme. Nga zierjet e p rzem rta te sallatat e gjalla dhe nga ushqimet krokante te mb lsirat e k ndshme, qiqrat mund t lart sojn do pjat me arom n, struktur n dhe p rfitimet e tyre unike ushqyese.
Pavar sisht n se jeni nj vegan i p rkushtuar, nj ushqimor i nd rgjegjsh m p r sh ndetin ose thjesht k rkoni t shtoni m shum proteina me baz bimore n diet n tuaj, ky lib r gatimi sht udh zuesi juaj p r t zhbllokuar potencialin e plot t qiqrave. Brenda k tyre faqeve, do t gjeni nj gam t larmishme recetash q shfaqin shkatht sin e qiqrave. Ne do t'ju ojm n nj udh tim n p r kuzhinat globale, duke eksploruar pjata nga Mesdheu, Lindja e Mesme, India dhe m gjer .
Nga humus kremoz dhe falafel t k naqsh m deri te kari i shijsh m i qiqrave dhe prodhimet inovative t pjekura me baz qiqrat, ky lib r gatimi ka di ka p r do shije dhe rast. Pra, bashkohuni me ne teksa zhytemi n bot n e qiqrave. Ne do t'ju ofrojm k shilla thelb sore gatimi, teknika dhe m nyra krijuese p r t p rfshir qiqrat n recetat tuaja t preferuara. B huni gati t shijoni shijet e forta, teksturat e k naqshme dhe mund sit e pakufishme t kuzhin's q ofrojn qiqrat.
Le t fillojm 's bashku k t udh tim t shijsh m.
Product Details
ISBN: 9781835782873
ISBN-10: 1835782876
Publisher: Marjeta Lala
Publication Date: October 24th, 2023
Pages: 256
Language: Albanian