Čovek, zakoni i Apsolut (AGEAC): Crno-belo izdanje (Paperback)

Čovek, zakoni i Apsolut (AGEAC): Crno-belo izdanje Cover Image
$12.00
Not Available In-Store - Usually Ships from Warehouse in 1-5 Days

Description


Ovo delo jeste rezultat plodne potrage, koju je sproveo njegov autor, oko najvaznije enigme koju citira Filozofija svih vremena. Ova enigma je svojstvena svakom čoveku, nezavisno od rase, jezika, boje koze, veroispovesti ili socijalnog statusa. Odnosimo se na BIĆE koje je u osnovi dubine svake osobe i kojem su svi filozofi posvetili zivot tokom vekova i milenijuma, pokusavajući da razotkriju misteriju koja ih okruzuje sa jedinim ciljem da ga otelotvore. Autor postepeno razotkriva svoje napore, svoje borbe, svoju upornost i istrajnost tokom ovog divnog i teskog putovanja, koje će nas, prema hermetičkom predanju, odvesti ka Kraljevstvu intimne Autorealizacije Bića.
"Neposredni je učenik V.M. Samaela Aun Weora. Hranjen je iz izvora stvarnog ezoterizma, koji trazi intimnu Autorealizaciju unutrasnjeg Realnog Bića koje svaka osoba nosi u sebi.Posvetio je i nastavlja da posvećuje čitav svoj zivot i napor prenosenju drugima osnovu ezoteričke mudrosti, tako da čitalac dobija jasne i, u osnovi, praktične odgovore o misterijama egzistencije i o tome kako doziveti stvarnost onostrano od hladnog materijalizma i sujetnog pseudoezoterizma koji preovlađuju u ovo vreme.Nakon ogromnih ličnih bitaka, dostigao je svoje Majstorstvo i kao plodan pisac deponovao u svojim delima ne samo veliku transcendentalnu gnostičku mudrost za dobro čovečanstva, već i sopstveno iskustvo koje bi olaksalo tragaču kako da zapravo primeni ovo znanje.Čitalac će pronaći vise informacija o ovom veličanstvenom autoru na www.vopus.org"
AGEAC predstavlja kolekciju knjiga u osnovnom crno-belom formatu. Ako zelite da kupite nase knjige u formatu u boji i sa ekskluzivnim dizajnom, kontaktirajte nas putem nasih web stranica.
Product Details
ISBN: 9798737480707
Publisher: Independently Published
Publication Date: April 13th, 2021
Pages: 320
Language: Spanish