Gnostička ontologija (AGEAC): Crno-belo izdanje (Paperback)

Gnostička ontologija (AGEAC): Crno-belo izdanje Cover Image
$9.50
Not Available In-Store - Usually Ships from Warehouse in 1-5 Days

Description


Dijalog koji je predstavio autor ovog dela Kven Khan Khu omogućava nam da se upustamo u najprobirljivija pitanja koja nam inače padaju na pamet pred lavinom pojava i događaja koji nas neprestano bombarduju. GNOSTIČKA ONTOLOGIJA na ovaj način odgovara na sva pitanja koja sebi postavlja ljudsko biće kada zaista zeli da zivi svoj zivot u skladu sa transcendentalnim propisima velikih religija koje prezimaju pet kontinenata naseg sveta.
"Neposredni je učenik V.M. Samaela Aun Weora. Hranjen je iz izvora stvarnog ezoterizma, koji trazi intimnu Autorealizaciju unutrasnjeg Realnog Bića koje svaka osoba nosi u sebi.Posvetio je i nastavlja da posvećuje čitav svoj zivot i napor prenosenju drugima osnovu ezoteričke mudrosti, tako da čitalac dobija jasne i, u osnovi, praktične odgovore o misterijama egzistencije i o tome kako doziveti stvarnost onostrano od hladnog materijalizma i sujetnog pseudoezoterizma koji preovlađuju u ovo vreme.Nakon ogromnih ličnih bitaka, dostigao je svoje Majstorstvo i kao plodan pisac deponovao u svojim delima ne samo veliku transcendentalnu gnostičku mudrost za dobro čovečanstva, već i sopstveno iskustvo koje bi olaksalo tragaču kako da zapravo primeni ovo znanje.Čitalac će pronaći vise informacija o ovom veličanstvenom autoru na www.vopus.org"
AGEAC predstavlja kolekciju knjiga u osnovnom crno-belom formatu. Ako zelite da kupite nase knjige u formatu u boji i sa ekskluzivnim dizajnom, kontaktirajte nas putem nasih web stranica.
Product Details
ISBN: 9798737493707
Publisher: Independently Published
Publication Date: April 13th, 2021
Pages: 240
Language: Spanish