Odgovori jednog lame (AGEAC): Crno-belo izdanje (Paperback)

Odgovori jednog lame (AGEAC): Crno-belo izdanje Cover Image
$5.50
Not Available In-Store - Usually Ships from Warehouse in 1-5 Days

Description


"Ovo delo pod naslovom ODGOVORI JEDNOG LAME stize do čitaoca da bi rasvetlilo doktrinarne sumnje na koje mogu naići oni koji čine prve korake u Gnozi, kao i oni koji su već krenuli ovim putem. Na prijatan i jasan način, V.M. Kven Khan Khu, čije Realno Biće pripada Tibetanskim Misterijama, unosi svetlost u tamu pameti pomračenu maglom misljenja, jer nije u stanju da oslobodi svoju unutrasnju mudrost, preplavljenu mrakom Ja-ova. Neizostavno je delo za one koji zele da razjasne i prodube večitu i bezvremensku mudrost koja je Gnoza."
"Neposredni je učenik V.M. Samaela Aun Weora. Hranjen je iz izvora stvarnog ezoterizma, koji trazi intimnu Autorealizaciju unutrasnjeg Realnog Bića koje svaka osoba nosi u sebi.Posvetio je i nastavlja da posvećuje čitav svoj zivot i napor prenosenju drugima osnovu ezoteričke mudrosti, tako da čitalac dobija jasne i, u osnovi, praktične odgovore o misterijama egzistencije i o tome kako doziveti stvarnost onostrano od hladnog materijalizma i sujetnog pseudoezoterizma koji preovlađuju u ovo vreme.Nakon ogromnih ličnih bitaka, dostigao je svoje Majstorstvo i kao plodan pisac deponovao u svojim delima ne samo veliku transcendentalnu gnostičku mudrost za dobro čovečanstva, već i sopstveno iskustvo koje bi olaksalo tragaču kako da zapravo primeni ovo znanje.Čitalac će pronaći vise informacija o ovom veličanstvenom autoru na www.vopus.org"
AGEAC predstavlja kolekciju knjiga u osnovnom crno-belom formatu. Ako zelite da kupite nase knjige u formatu u boji i sa ekskluzivnim dizajnom, kontaktirajte nas putem nasih web stranica.
Product Details
ISBN: 9798737521714
Publisher: Independently Published
Publication Date: April 13th, 2021
Pages: 78
Language: Spanish