Enigme snova (AGEAC): Crno-belo izdanje (Paperback)

Enigme snova (AGEAC): Crno-belo izdanje Cover Image
$9.00
Not Available In-Store - Usually Ships from Warehouse in 1-5 Days

Description


""Neprotumačeni san je poput neotvorenog pisma." Objavljeno je mnostvo informacija o simbolici snova, napisano je na hiljade knjiga i, bez obzira na to, u njima nema ni senke kabalističke mudrosti koja je, kako je napisano, ključ za razotkrivanje poruka koje primamo u snovima. Ovom knjigom čitalac ima ovaj ključ i moći će da protumači i razume svoja onirična iskustva kako bi ih iskoristio u svom fizičkom i unutrasnjem zivotu i, takođe, na lak i brz način zahvaljujuci jasnim i urednim otkrivanjem simbola koji se pojavljuju u svetu snova."
"Neposredni je učenik V.M. Samaela Aun Weora. Hranjen je iz izvora stvarnog ezoterizma, koji trazi intimnu Autorealizaciju unutrasnjeg Realnog Bića koje svaka osoba nosi u sebi.Posvetio je i nastavlja da posvećuje čitav svoj zivot i napor prenosenju drugima osnovu ezoteričke mudrosti, tako da čitalac dobija jasne i, u osnovi, praktične odgovore o misterijama egzistencije i o tome kako doziveti stvarnost onostrano od hladnog materijalizma i sujetnog pseudoezoterizma koji preovlađuju u ovo vreme.Nakon ogromnih ličnih bitaka, dostigao je svoje Majstorstvo i kao plodan pisac deponovao u svojim delima ne samo veliku transcendentalnu gnostičku mudrost za dobro čovečanstva, već i sopstveno iskustvo koje bi olaksalo tragaču kako da zapravo primeni ovo znanje.Čitalac će pronaći vise informacija o ovom veličanstvenom autoru na www.vopus.org"
AGEAC predstavlja kolekciju knjiga u osnovnom crno-belom formatu. Ako zelite da kupite nase knjige u formatu u boji i sa ekskluzivnim dizajnom, kontaktirajte nas putem nasih web stranica.
Product Details
ISBN: 9798737545062
Publisher: Independently Published
Publication Date: April 13th, 2021
Pages: 220
Language: Spanish