Govori mutus liber (AGEAC): Crno-belo izdanje (Paperback)

Govori mutus liber (AGEAC): Crno-belo izdanje Cover Image
$6.00
Not Available In-Store - Usually Ships from Warehouse in 1-5 Days

Description


"Delo koje predstavljamo ključno je za one koji zele da razjasne svoje metafizičke sumnje i bolje razumeju kako vreme u kojem zivimo, tako i transcendentalna pitanja koja objasnjavaju misterije zivota i smrti. U ovoj knjizi čitalac će pronaći stotine pitanja koja su postavljena autoru V.M. Kven Khan Khu, iz celog sveta i tokom poslednjih nekoliko godina. I zajedno sa ovim nesigurnostima, pronaći ćete odgovore pune mudrosti ovog autora koji ih, nakon poznavanja skrivalista inicijacijskog puta, pokazuje radi dobra onih koji zele da se usude da na njega stupe. Referentni priručnik koji će vam na zabavan i dubok način doneti odgovore na sve vrste pitanja."
"Neposredni je učenik V.M. Samaela Aun Weora. Hranjen je iz izvora stvarnog ezoterizma, koji trazi intimnu Autorealizaciju unutrasnjeg Realnog Bića koje svaka osoba nosi u sebi.Posvetio je i nastavlja da posvećuje čitav svoj zivot i napor prenosenju drugima osnovu ezoteričke mudrosti, tako da čitalac dobija jasne i, u osnovi, praktične odgovore o misterijama egzistencije i o tome kako doziveti stvarnost onostrano od hladnog materijalizma i sujetnog pseudoezoterizma koji preovlađuju u ovo vreme.Nakon ogromnih ličnih bitaka, dostigao je svoje Majstorstvo i kao plodan pisac deponovao u svojim delima ne samo veliku transcendentalnu gnostičku mudrost za dobro čovečanstva, već i sopstveno iskustvo koje bi olaksalo tragaču kako da zapravo primeni ovo znanje.Čitalac će pronaći vise informacija o ovom veličanstvenom autoru na www.vopus.org"
AGEAC predstavlja kolekciju knjiga u osnovnom crno-belom formatu. Ako zelite da kupite nase knjige u formatu u boji i sa ekskluzivnim dizajnom, kontaktirajte nas putem nasih web stranica.
Product Details
ISBN: 9798737551667
Publisher: Independently Published
Publication Date: April 14th, 2021
Pages: 122
Language: Spanish